Σάββατο 12 Μαΐου 2018

KΑΤΙ ΑΝΩΜΑΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ;;;Η αναδοχή από ομοφύλους και οι εθνοπατέρες που αγνοούν την κοινωνία

KΑΤΙ ΑΝΩΜΑΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Η αναδοχή από ομοφύλους και οι εθνοπατέρες που αγνοούν την κοινωνία
Από τον Γιώργο Χαρβαλιά
Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΟΥΛΗ ΑΝΑΔΟΧΟΙΟταν η συντριπτική πλειονότητα των εκλεγμένων κοινοβουλευτικών εκπροσώπων τάσσεται ευθέως ή έμμεσα υπέρ νομικής ρύθμισης που βρίσκει απέναντι τη συντριπτική πλειονότητα της κοινωνίας, κάτι ανώμαλο συμβαίνει σε μια δημοκρατία. 

Οι εθνοπατέρες, σε αντίθεση με τους ελέφαντες, ανήκουν στο είδος των παχύδερμων που δεν αναπτύσσουν ποτέ αυτοκτονικές τάσεις. Συνεπώς η εξήγηση αυτής της αλλόκοτης συμπεριφοράς πρέπει να αναζητηθεί αλλού.
Είτε έχουν χαζέψει ομαδικά και νομίζουν ότι εκφράζουν μια πλειοψηφική τάση, χωρίς να αφουγκράζονται στο ελάχιστο τις διαθέσεις του κόσμου, είτε αναγκάζονται να αγνοήσουν τη λαϊκή βούληση υποκύπτοντας σε έξωθεν πιέσεις.
Στην περίπτωση καθιέρωσης της αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια δεν αποκλείω να συμβαίνουν και τα δύο. Διάφοροι ανεκδιήγητοι, που δεν έχουν πατήσει το πόδι τους σε ελληνικό καφενείο, να θεωρούν trendy την ανατροφή ανηλίκων από ζευγάρια μουστακαλήδων και κάποιοι άλλοι να εκπληρώνουν κρυφά προαπαιτούμενα δανειστών που δεν αναγράφονται σε Μνημόνια. Και μην το παίρνετε στην πλάκα.
«Μεταρρυθμίσεις» θεωρούνται κι αυτές στην Εσπερία. Σε χώρες όπως η Δανία, η Ολλανδία, η Αυστρία και φυσικά η Γερμανία τα «απλά» αυτά ζητήματα έχουν λυθεί προ καιρού. Και το επόμενο στάδιο θα είναι να υιοθετείς παιδιά μαζί με το ροτβάιλέρ σου...
Κακά τα ψέματα. Για τον μεν ΣΥΡΙΖΑ η κατάλυση πατροπαράδοτων οικογενειακών δομών είναι συμβατή με τη γενικότερη φιλοσοφία του. Βρίσκεται στο πνεύμα του πυρήνα του, τη λεγόμενη βάση του 5% που αναζητεί να περιχαρακώσει μες στην απελπισία του ο Αλέξης. Για τη Νέα Δημοκρατία η «ψήφος κατά συνείδησιν» είναι επιεικώς ακατανόητη και μπορεί μόνο να ερμηνευθεί στο πλαίσιο πλήρους μετάλλαξης του κόμματος, εν ονόματι μιας γερμανικού τύπου κοινωνικής προοδευτικότητας.
Πάμε όμως και στην ουσία του ζητήματος. Το γεγονός ότι ακούστηκαν απόψεις ψυχολόγων που υποστηρίζουν ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός των γονέων δεν έχει καμία μετρήσιμη επίπτωση στην ψυχική ή τη συναισθηματική ισορροπία των παιδιών δεν εκπλήσσει καθόλου. Οι άνθρωποι απλούστατα δεν θέλουν να χάσουν τη δουλειά τους. Θα μετρήσουν τη ζημιά... αργότερα, γιατί σε αυτούς πιθανότατα θα καταφεύγουν οι τραυματισμένες ψυχές των θυμάτων μιας τέτοιας... πρότυπης οικογενειακής συνεύρεσης.
Υπάρχουν κι άλλες «επιστημονικές θεωρίες», που επιχειρούν να ανατρέψουν τους νόμους της φύσης, στο όνομα της προάσπισης «ανθρωπίνων δικαιωμάτων». Ομως η πλύση εγκεφάλου έχει και τα όριά της. Κι όταν επιχειρείται από αδίστακτους πολιτικούς, που υποτιμούν τη νοημοσύνη του κόσμου, έχει μετρήσιμες επιπτώσεις στις ψήφους. Περιμένετε και θα δείτε...
dimokratianews,08.05.2018