Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ προς τονΥπουργό Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Κοντονή: ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ ΔΙΚΑΙΟΣ και συνεπώς ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!

ambrosios kontonis
Του Σεβ. Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ. Αμβροσίου

Εξοχώτατε κ. Υπουργέ,
Απευθύνομαι προς Υμάς σήμερα εξ ανάγκης!
Εξ ανάγκης, διότι κατέχετε τον θώκο του Υπουργού της Δικαιοσύνης και επομένως είσθε ο μόνος αρμόδιος για να μου λύσετε μια απορία, που αφορά το Νόμο περί Ρατσισμού.
Και λέγω εξ ανάγκης, καθ’ όσον η προς με συμπεριφορά Σας κατά τον μήνα Μάρτιον τρ. έ. ως Υπουργού της Δικαιοσύνης υπήρξεν ΟΛΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ! 
Επαναλαμβάνω απαράδεκτος, καθ’ όσον όταν το Μονομελές Πλημμελειοδικείον Αιγίου με απήλλαξε της κατηγορίας για ένα «φτύστε τους» που έγραψα στο προσωπικό μου Blog και αναφερόμουνα στα Πολιτικά πρόσωπα πάσης πολιτικής αποχρώσεως, τα οποία είχαν ψηφίσει το Νόμο περί του Συμφώνου Συμβιώσεως των Ομοφυλοφίλων, Υμείς -με δημόσια παρέμβασή Σας, ζητώντας δηλ. τα Πρακτικά της Δίκης- κατωρθώσατε την ακύρωση της δι’ εμέ απαλλακτικής Αποφάσεως του Δικαστηρίου! Δηλ. προέβητε σε μια προσωπική ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!


Την ίδια περίοδο στη Θεσσαλονίκη ελάμβανε χώραν μια παρόμοια δίκη με κατηγορούμενο τον Εξοχώτατο Υπουργό της Εθνικής Αμύνης κ Πάνο Καμμένο, επειδή ο κ. Υπουργός δημοσίως είχε παροτρύνει τους πολιτικούς του οπαδούς με το σύνθημα «λυντσάρετέ τον», εννοώντας τον άλλοτε Υπουργό κ. Πάχτα κλπ.
Ήταν, λοιπόν, κατηγορούμενος με το ίδιο και ακόμη βαρύτερο κατηγορητήριο! Το Δικαστήριο εκήρυξεν ΑΘΩΟ τον κ. Υπουργό. Και πολύ σωστά!
Σεις, λοιπόν, ΔΕΝ ΕΖΗΤΗΣΑΤΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ κ. ΚΑΜΜΕΝΟΥ, όπως επράξατε για την ασημότητά μου! ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ ΔΙΚΑΙΟΣ και συνεπώς ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!
Παρά ταύτα, αφού κατέχετε Υμείς τον θώκο αυτό, εξ ανάγκης απευθύνομαι προς Υμάς σήμερον και Σας ερωτώ:
Το Αποστολικό ανάγνωσμα σήμερα καταφέρεται κατά των Ομοφυλοφίλων και μάλιστα με λόγια ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ!
Ο Απόστολος Παύλος, απευθυνόμενος στους χριστιανούς της Ρώμης, χρησιμοποιεί πολύ σκληρά λόγια για τους ομοφυλόφιλους της εποχής εκείνης, άνδρες και γυναίκες! ε
Ιδού το σχετικό απόσπασμα:
ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΑΠΟΣΤΌΛΟΥ ΠΑΎΛΟΥ,
ΠΡΟΣ ΡΩΜΑΊΟΥΣ, Α'(1) 18-27

᾿Αποκαλύπτεται γὰρ ὀργὴ Θεοῦ ἀπ᾿ οὐρανοῦ ἐπὶ πᾶσαν ἀσέβειαν καὶ ἀδικίαν ἀνθρώπων τῶν τὴν ἀλήθειαν ἐν ἀδικίᾳ κατεχόντων, διότι τὸ γνωστὸν τοῦ Θεοῦ φανερόν ἐστιν ἐν αὐτοῖς· ὁ γὰρ Θεὸς αὐτοῖς ἐφανέρωσε…… ἀλλ᾿ ἐματαιώθησαν ἐν τοῖς διαλογισμοῖς αὐτῶν, καὶ ἐσκοτίσθη ἡ ἀσύνετος αὐτῶν καρδία· φάσκοντες εἶναι σοφοὶ ἐμωράνθησαν, καὶ ἤλλαξαν τὴν δόξαν τοῦ ἀφθάρτου Θεοῦ ἐν ὁμοιώματι εἰκόνος φθαρτοῦ ἀνθρώπου καὶ πετεινῶν καὶ τετραπόδων καὶ ἑρπετῶν.

Διὸ καὶ παρέδωκεν αὐτοὺς ὁ Θεὸς ἐν ταῖς ἐπιθυμίαις τῶν καρδιῶν αὐτῶν εἰς ἀκαθαρσίαν τοῦ ἀτιμάζεσθαι τὰ σώματα αὐτῶν ἐν αὐτοῖς, οἵτινες μετήλλαξαν τὴν ἀλήθειαν τοῦ Θεοῦ ἐν τῷ ψεύδει, καὶ ἐσεβάσθησαν καὶ ἐλάτρευσαν τῇ κτίσει παρὰ τὸν κτίσαντα, ὅς ἐστιν εὐλογητὸς εἰς τοὺς αἰῶνας· ἀμήν.

Διὰ τοῦτο παρέδωκεν αὐτοὺς ὁ Θεὸς εἰς πάθη ἀτιμίας. αἵ τε γὰρ θήλειαι αὐτῶν μετήλλαξαν τὴν φυσικὴν χρῆσιν εἰς τὴν παρὰ φύσιν, ὁμοίως δὲ καὶ οἱ ἄρσενες ἀφέντες τὴν φυσικὴν χρῆσιν τῆς θηλείας ἐξεκαύθησαν ἐν τῇ ὀρέξει αὐτῶν εἰς ἀλλήλους, ἄρσενες ἐν ἄρσεσι τὴν ἀσχημοσύνην κατεργαζόμενοι καὶ τὴν ἀντιμισθίαν ἣν ἔδει τῆς πλάνης αὐτῶν ἐν ἑαυτοῖς ἀπολαμβάνοντες.
*******
Αγαπητέ κ. Υπουργέ,
Σας ερωτώ, λοιπόν, δημοσίως: Ως Ορθόδοξος Ιεράρχης, ταγμένος για να κηρύττω τον λόγο του Θεού στην ανθρώπινη Κοινωνία, μπορώ να μεταφέρω και να μεταφράσω τα λόγια αυτά του Αποστόλου Παύλου στους χριστιανούς της Επαρχίας μου;
Μήπως ο Αντιρατσιστικός Νόμος το απαγορεύει;
Μήπως ξεσηκωθούν εναντίον μου οι Ομοφυλόφιλοι φίλοι Σας;
Μήπως αντιμετωπίσω και νέα Δικαστήρια;
Μήπως και πάλιν αναμειχθήτε, για να ακυρώσετε ενδεχομένως απαλλακτικές Αποφάσεις του Δικαστηρίου;
Τελικά ως Ιεράρχης έχω το δικαίωμα της ελευθερίας του Ευαγγελικού λόγου ή μήπως ΣΕΙΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ, οι μη διακρινόμενοι για την ευλάβειά Σας προς τον Θεό, σκέπτεσθε να προβείτε σε λογοκρισία των κειμένων της Καινής Διαθήκης;
Τελικά ως Έλλην Πολίτης έχω το δικαίωμα της ελευθερίας του σκέπτεσθαι και του λέγειν;
Τελικά ισχύει το Σύνταγμα, το οποίον κατοχυρώνει το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου;
- Σας ερωτώ:
1. Ισχύει το άρθρο 3 παράγρ. 1, το οποίον ορίζει: «Επικρατούσα θρησκεία εν Ελλάδι είναι η της Ανατολικής Ορθοδόξου του Χριστού Εκκλησίας….;
2. Ισχύει το άρθρο 3 παράγρ. 3, το οποίον ορίζει: «Το κείμενον της Αγίας Γραφής τηρείται αναλλοίωτον…»;
3. Ισχύει το άρθρο 4 παράγρ. 1, το οποίον ορίζει: « Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του Νόμου»;
4. Ισχύει το άρθρο 14 παράγρ. 1, το οποίον ορίζει: «Έκαστος δύναται να εκφράζη και να διαδίδη προφορικώς, εγγράφως και διά του τύπου τους στοχασμούς του, τηρών τους Νόμους του Κράτους»;
Αγαπητέ κ. Υπουργέ,
Τελικά
Θα επιτρέψω στους ιερείς μου να αναγνώσουν το παραπάνω κείμενο;
Θα κηρύξω τον θείο λόγο και θα αναλύσω την παραπάνω διδασκαλία της Εκκλησίας;
Θα καταδικάσω τις παρά φύσιν, ανώμαλες και συχαμερές σχέσεις ανδρός με άνδρα, γυναικός με γυναίκα κλπ;
Έχω το δικαίωμα να είπω επί λέξει τα λόγια του Αγίου Αποστόλου Παύλου σε μετάφραση:
Ενώ ισχυρίζονταν πως είναι σοφοί, έγιναν μωροί, 
Γι’ αυτό τους παράδωσε ο Θεός στις επιθυμίες των καρδιών τους σε ακαθαρσία, ώστε να ατιμάζουν τα σώματά τους μεταξύ τους, αυτοί που μετάλλαξαν την αλήθεια του Θεού με το ψέμα,
Γι’ αυτό τους παράδωσε ο Θεός σε ατιμωτικά πάθη, γιατί και τα θηλυκά τους μετάλλαξαν τη φυσική χρήση του σώματός τους στην αφύσικη,
όμοια και οι αρσενικοί, αφού άφησαν τη φυσική χρήση του θηλυκού, κατακάηκαν από την όρεξή τους ο ένας προς τον άλλο, αρσενικοί με αρσενικούς, ενώ κατεργάζονταν άσχημες πράξεις.
και λάβαιναν στους εαυτούς τους το μισθό που τους έπρεπε της πλάνης τους.
Με αγωνία, λοιπόν, θα περιμένω την απάντησή Σας.
Μετά τιμής και ευχών
+ ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
ΠΗΓΗ : ΡΟΜΦΑΙΑ
===========================================

Αμβρόσιος για Τσίπρα: Διέγραψε τα ιδανικά πατρίς, θρησκεία, οικογένεια

Νέα επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιάλειας, κ. Αμβρόσιος για την συμφωνία στο όνομα της πΓΔΜ.
Μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα και με τίτλο «Αλέξιος Τσίπρας, ένας πρωθυπουργός αίνιγμα» κάνει αναφορά σε ξεπούλημα της πατρίδας, της οικογένειας και της θρησκείας.
Αναλυτικά αναφέρει:
«ΤΕΛΙΚΑ, Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΙ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ;
Για τον Εξοχότατο (;) Πρωθυπουργό της δύστυχης Ελλάδος κ. Αλέξη Τσίπρα πολλά και λέγονται και γράφονται! Με την εν γένει συμπεριφορά του συνεχώς προκαλεί! Και ενώ η Ιερά Σύνοδος τηρεί αιδήμονα σιγήν, ο κόσμος εξεγείρεται, καταγράφει, διαμαρτύρεται!
Τα πιο σπουδαία επιτεύγματα της Κυβερνήσεως ΣYΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με Πρωθυπουργό τον κ. ΤΣΙΠΡΑ είναι τα εξής: Τα ιδανικά, με τα οποία εμείς οι παλαιότεροι έχουμε γαλουγηθή είναι ΠΑΤΡΙΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Ο Πρωθυπουργός κατόρθωσε το ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ! Διέγραψε και τα τρία αυτά ιδανικά από τη ζωή των Ελλήνων!
Το ΘΡΗΣΚΕΙΑ, διότι ο ίδιος προβάλλει ως άθεος!
Το ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, διότι ο ίδιος και αστεφάνωτος είναι και τους Ομοφυλόφιλους προωθεί και προβάλλει!
Το ΠΑΤΡΙΣ, διότι με την συμφωνία ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ εχάρισε στα Σκόπια την ένδοξη ιστορία μας! Ισοπέδωσε τα πάντα! Επρόδωσε την Πατρίδα μας!
Αλλά και το Δημοκρατικό μας Πολίτευμα ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ, αφού την Απόφαση για τη Μακεδονία ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αλλά ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΑΛΕΞΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ!
Και ναι μεν ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, αναφερόμενος στο θέμα των Σκοπίων, σε Δηλώσεις Του είπε, ότι «ο Ελληνικός Λαός ψηφίζει τους Βουλευτές, η δε Βουλή των Ελλήνων αποφασίζει για τα εθνικού περιεχομένου ζητήματα»!
Στην προκείμενη περίπτωση ΑΓΝΟΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ!
Δηλ. και ο Ελληνικός Λαός!
και η Βουλή των Ελλήνων!
Συνοψίζοντας την αντίδραση προσώπων και παραγόντων στη σημερινή μας ανάρτηση θα σας παρουσιάσουμε μερικά επικριτικά δημοσιεύματα εναντίον του Πρωθυπουργού της Ελλάδος: Να οι τίτλοι, τους οποίους επιλέξαμε:
«Είναι και «λαομπαίχτης » και «θεομπαίχτης»!
«Τα έβαλαν ακόμη και με την προσευχή!»
«Ζήτω η αριστεροδεξιά των Σοδομιστών…….του αρχισοδομιστή Τσίπρα με ήθος Διαβόλου και γνήσιο Αντίχριστο μίσος».
Εμείς διαβάσαμε τα παραπάνω άρθρα και σας τα παραθέτουμε. Δεν είναι δικά μας κείμενα. Εάν, τυχόν, εξέρχωνται των ορίων του Νόμου, εμείς δεν έχουμε ευθύνη!
Αίγιον, 18 Ιουνίου 2018
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ»