Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Για τον τοιούτον μιλά, για τα Gay Pride "μούγκα" !


Ο ΑΙΣΧΡΟΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΣΟΡΟΣ



    Τη συμπαράστασή του στο Γιάννη Μπουτάρη για την επίθεση που δέχθηκε στην Θεσσαλονίκη, εκφράζει ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

   Όπως αναφέρει σχετική ενημέρωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου:

     Η Α. Θ. Παναγιότης, ο Πατριάρχης, απηύθυνε μήνυμα συμπαθείας και συμπαραστάσεως προς τον Δήμαρχον Θεσσαλονίκης Εντιμότατον κ. Ιωάννην Μπουτάρην επί τη κατ’ αυτού απαραδέκτω και καταδικαστέα επιθέσει.
πηγή

     Τι δεν καταλαβαίνεις απλέ, Έλληνα, Ορθόδοξε Πατριώτη;;     Για τα Gay Pride που ο Μπουτάρης διοργανώνει κάθε χρόνο στην αγιοτόκο Θεσσαλονίκη έχει να μας πει τίποτα ο Παναγιώτατος;    Μούγκα!
=======================================================================

Ο ΑΙΣΧΡΟΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΣΟΡΟΣ

Κοινή διαδρομή που καταλήγει στις ΜΚΟ του διεθνούς κερδοσκόπου Τζορτζ Σόρος έχουν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης αλλά και ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ για το Σκοπιανό Μάθιου Νίμοτς σύμφωνα με τα όσα δηλώνει ο καθηγητής Ι.Μάζης σε συνέντευξή του.
Μάλιστα ο Γ.Μουτάρης είχε υποδεχθεί θερμά το Φεβρουάριο του 2014 στην Θεσσαλονίκη την ίδρυση του πρώτου «κέντρου αλληλεγγύης» της «Solidarity Now», της ΜΚΟ που ανήκει στον Τζορτζ Σόρος.
Στα εγκαίνια, Γιάννης Μπουτάρης είχε βγάλει έναν «πύρινο» λόγο υποστήριξης στον Σόρος, «αδειάζοντας», μάλιστα τους Έλληνες επιχειρηματίες και καλώντας να ακολουθήσουν το παράδειγμα του.
Ταυτόχρονα ο Γ.Μπουτάρης είχε παρουσιάσει και τις φιλοσκοπιανές θέσεις που έχει εκφράσει κατά καιρούς ο Ουγγροεβραίος Σόρος, προσφέροντάς του κάλυψη:
«Επειδή έχω προσωπική αντίληψη για το ίδρυμα και την έδρα που έχει κάνει στα Σκόπια πια και την έχω προ πολλών ετών, ο Σόρος δεν πήρε θέση ποτέ υπέρ των Σκοπίων ή υπέρ της Ελλάδας», είχε πει για να συμπληρώσει:
«Οι δράσεις του επιχειρηματία βοηθούν τις κοινωνίες να αναλάβουν μέρος της ευθύνης τους, ενώ αποκάλυψε πως οι δυο τους γνωρίζονται και προσωπικά»
Οι στενές σχέσεις του Ουγγροεβραίου κερδοσκόπου και φανατικού υποστηρικτή των μουσουλμάνων μεταναστών στην Ευρώπη και της ΝΤΠ με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης είναι γνωστές.
Το 2013  είχε ψηφιστεί μάλιστα από το Δημοτικό Συμβούλιο η πρώτη δωρεά του Σόρος στη Θεσσαλονίκη, που ήταν 50.000 λίτρα πετρέλαιο για να ενισχυθεί ο κοινωνικός τομέας του δήμου. Η πρόταση είχε έρθει έπειτα από εισήγηση του αντιδημάρχου Χασδάι Καπόν, που λέγεται ότι είναι ο συνδετικός κρίκος της γνωριμίας μεταξύ των δυο.