Σάββατο 12 Μαΐου 2018

«Επιτέλους το ποτήρι ξεχείλισε. Τραγελαφική η στάση της διοικούσης Εκκλησίας» των Οικουμενιστών Δεσποτάδων

Η ΔΙΣ εμπαίζει την ελληνική κοινωνία: Πάντα ασθμαίνουσα, πάντα πίσω από τα γεγονότα

Απαράδεκτη στάση στην αναδοχή παιδιών
από ομοφυλόφιλους
Του Άγγελου Ρούσσου
   Τραγελαφική για ακόμη μια φορά η στάση της διοικούσης Εκκλησίας σε ένα τόσο σημαντικό θέμα που άπτεται της ορθόδοξης χριστιανικής ζωής και της κοινωνικής ομαλότητας.

Για πολλοστή φορά έτρεχε ασθμαίνουσα πίσω από τα γεγονότα, βρέθηκε προ τετελεσμένου από την άθεη και ασεβή κυβέρνηση των ψευτοαριστερών και των ανωμάλων, δεν κατάφερε να σταθεί ούτε κατά τι στο ύψος των περιστάσεων και αρχίζει να δημιουργεί ύποπτους συνειρμούς για την εν γένει παθητικότητα της!
Μια παθητικότητα που είχε υπερβεί κάθε όριο στο θέμα των Θρησκευτικών. Τώρα έσπασε τα κοντέρ στο θέμα της αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.
Στην μεσοβέζικη ανακοίνωση που δείχνει να έχει γραφτεί στο πόδι εν μέσω των τυμπανοκρουσιών από την επίσκεψη του πρίγκιπα Κάρολου στον Αρχιεπίσκοπο, από μόνη της λαμβάνει θέση άμυνας την στιγμή που απαιτείται επίθεση!
Η απαράδεκτη στάση της επιβεβαιώνεται και από την αντίδραση του Βασίλη Λεβέντη στο κοινοβούλιο.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναφέρθηκε και στη στάση της Εκκλησίας για το συγκεκριμένο θέμα και δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του για τη «σιωπή» της Ιεράς Συνόδου την οποία, όπως είπε, την περίμενε πιο μαχητική.
Την ίδια στιγμή ο εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» επιβεβαίωσε την άνευρη και ανούσια στάση της διοικούσης Εκκλησίας.
«Ομολογούσα την πίστη της η Εκκλησία λέει στον λαό αυτό που είναι το υγιές και θεωρεί ότι μόνο μέσα στην οικογένεια ένα παιδί μπορεί να μεγαλώσει», τόνισε.
Παράλληλα, σημείωσε το ότι «η παραδοξολογία κάποιων πραγμάτων της εποχής ζητά νομιμοποίηση δεν μπορεί αυτό να αποτελέσει θεμέλιο υγιές περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορεί να μεγαλώσει ένα παιδί. Η Εκκλησία λοιπόν δεν αντιδρά υπό την έννοια να διαμαρτυρηθεί, η Εκκλησία μιλά ομολογούσα την αλήθεια».
Και το ερώτημα είναι: Γιατί να μην διαμαρτυρηθεί η Εκκλησία; Τιμωρία την έχει βάλει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι κολαούζοι του;
Απαντώντας στον Νίκο Ξυδάκη, ο οποίος είπε ότι η Εκκλησία δεν μπορεί να διεκδικεί ρόλο πολιτικό και ρόλο εθναρχίας, ο Μητροπολίτης Δωρόθεος απάντησε ότι «αυτά θα πρέπει να τα σεβόμαστε όλοι και για όλες τις περιπτώσεις που αφορούν τις σχέσεις Κράτους και Εκκλησίας. Η Εκκλησία έχει σεβαστεί απόλυτα τους διακριτούς ρόλους του Κράτους».
Γιατί πρέπει να δίνει λόγο η Εκκλησία σε κάθε τυχάρπαστο ψευτοκουλτουριάρη εξουσιαστή για το τι λέει και τι πρεσβεύει; Ποιος της έχει βάλει Δερβέναγα το άθεο συνονθύλευμα των ψευτοπροοδευτικών που μας κυβερνούν συγκυριακά;
Επιτέλους το ποτήρι ξεχείλισε. Ο λαός θέλει πιο δυναμική την Εκκλησία. Οι ίδιοι οι Μητροπολίτες συχνά σε δηλώσεις τους αποστασιοποιούνται από την παθητικότητα του συνοδικού οργάνου και ο πιστός λαός διαμηνύει πως ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!