Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Τραγική, θλιβερή, άθλια η στάση της διοικούσης Εκκλησίας της Ελλάδος

Πικρή γεύση από τις πράξεις των Οικουμενιστών Δεσποτάδων!

Σεβασμιώτατοι, για να μην κουράζεστε, κρατήστε την ανακοίνωση που βγάλατε και αλλάξτε απλά τον τίτλο
στο επόμενο νομοσχέδιο που θα περάσουν οι ΛΟΑΤ.
Τραγική, θλιβερή, άθλια η στάση της διοικούσης Εκκλησίας της Ελλάδος εν ώρα θανατηφόρας τρικυμίας στην Ελληνική κοινωνία.

Τραγική αλλά και ξεκάθαρα ύποπτη.
   Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο και η «Κοιμωμένη του Χαλεπά» (όπως πολύ επιτυχώς την χαρακτήρισε ο κ. Λυκούργος Νάνης), κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Άλλο ένα εγκληματικό νομοσχέδιο πέρασε που ανατρέπει ακόμη και αυτήν την λογική και η ωραία μας Κοιμωμένη αρκέστηκε σε μια ανακοίνωση ολίγων γραμμών:
«Ανακοίνωση για την ψήφιση του νομοσχεδίου που επιτρέπει την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

(10/5/2018).
Μετά από την χθεσινή ψήφιση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας που επιτρέπει την αναδοχή παιδιών και από ομόφυλα ζευγάρια, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος διατυπώνει και πάλι την έντονη αντίθεσή της στην επιλογή της Πολιτείας να στερήσει από ορισμένα παιδιά το δικαίωμα ανάπτυξής τους μέσα σε ένα φυσιολογικό οικογενειακό περιβάλλον με πρότυπα πατρότητας και μητρότητας. Δεν είναι τυχαίο ότι μέχρι σήμερα ο ελληνικός λαός εξακολουθεί να εμπιστεύεται ως βασική του αξία την οικογένεια. Δυστυχώς επικράτησε και πάλι η «πολιτική ορθότητα» ενάντια στην φυσική τάξη και το συμφέρον του παιδιού.
Η Εκκλησία της Ελλάδος υπενθυμίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι είναι ο πλέον μαζικός θεσμός του ελληνικού λαού και ως εκ τούτου έχει δικαίωμα δημόσιου λόγου, όπως και κάθε άλλος κοινωνικός φορέας, χωρίς να αξιώνει την επιβολή των απόψεών της στην Πολιτεία.
Εκ της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος»
Ούτε που την είδαμε, ούτε που την ακούσαμε την ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ την ώρα που το κράτος παραδίδει τα αθώα βρέφη στους αρσενοκοίτες, στις λεσβίες και στα ‘το’». Η εξέλιξη αυτή έχει μία μακρόχρονη πορεία η οποία συνοψίζεται στις «παρελάσεις υπερηφάνειας» και στα διάφορα νομοσχέδια υπέρ της ομοφυλοφιλικής ατζέντας με αποκορύφωμα το τελευταίο νομοσχέδιο που μετατρέπει τα αθώα παιδιά σε άψυχα έπαθλα ενός ανήθικου και παράλογου δικαιωματισμού. ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑ ΣΑΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. Σε όλη αυτήν την πορεία η στάση της Εκκλησίας της Ελλάδος (ως θεσμός και όχι ως μεμονωμένα πρόσωπα) ήταν επί της ουσίας ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, εκτός από τα απαραίτητα για να κρατηθούν τα προσχήματα. Σεβασμιώτατοι, για να μην κουράζεστε, επειδή εκκρεμούν και άλλα αιτήματα της κοινότητας ΛΟΑΤ για να ψηφιστούν, κρατήστε την παραπάνω ανακοίνωση και αλλάξτε απλά τον τίτλο στο επόμενο νομοσχέδιο που θα περάσει.
Η Εκκλησία της Ελλάδος είναι «ο πλέον μαζικός θεσμός του ελληνικού λαού … χωρίς να αξιώνει την επιβολή των απόψεών της στην Πολιτεία», γράφει η ανακοίνωση.
Υπενθυμίζει σε εμάς εδώ η Εκκλησία της Ελλάδος (μιλώντας στην νύφη για να ακούσει η πεθερά) ότι δεν πρόκειται να τραβήξει το σχοινί παραπέρα, χρησιμοποιώντας την λέξη «επιβολή». Μιλάει για «επιβολή» την ώρα που ούτε καν διεκδικεί !!
Να πει κάποιος στην διοικούσα Εκκλησία της Ελλάδος ότι ο Ελληνικός λαός (εφόσον δηλώνει ότι είναι «ο πλέον μαζικός θεσμός του ελληνικού λαού») δεν κέρδισε ποτέ τους αγώνες του με χαρτοπόλεμο. Να πει κάποιος στην διοικούσα Εκκλησία ότι η έως τώρα συμπεριφορά της δείχνει ωμή εκμετάλλευση του ευγενούς συναισθήματος του Ελληνικού λαού απέναντι στην Εκκλησία. Εκμεταλλεύεστε κι εσείς τον λαό, και αυτό που εκείνος (όχι εσείς) νοιώθει για την Εκκλησία, εσείς το επικαλείστε όταν και όπως σας συμφέρει για να τον χειραγωγείτε στο μαντρί σας.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΑΠΟΝΤΕΣ.
ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΧΤΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΘΕΑΤΡΟ.
Σε αυτήν την αξιολύπητη κατάσταση που βρισκόμαστε ακούσαμε και τον εκπρόσωπο της Ιεράς Συνόδου Σύρου Δωρόθεο να μας μιλάει για «ομολογία της πίστης»!! Τώρα θυμήθηκε την ομολογία πίστεως ο Σύρου Δωρόθεος, ένας από τους πιο προκλητικούς οικουμενιστές και μοντερνιστές στην Εκκλησία της Ελλάδος που έχει κατασκανδαλίσει το ποίμνιο. Και την θυμήθηκε την «ομολογία πίστεως» για να δικαιολογήσει την απραξία της διοικούσης Εκκλησίας. Ποιά «ομολογία πίστεως» να κάνουμε Σεβασμιώτατε; Αυτήν που κάνατε εσείς στην ψευδοσύνοδο της Κρήτης;
«Ομολογούσα την πίστη της η Εκκλησία λέει στον λαό αυτό που είναι το υγιές και θεωρεί ότι μόνο μέσα στην οικογένεια ένα παιδί μπορεί να μεγαλώσει. ….. η Εκκλησία μιλά ομολογούσα την αλήθεια».» !!
Σεβασμιώτατοι, πάει και αυτή η μπόρα, έφυγε. Ξημέρωσε μια νέα ημέρα, ποιος θα την θυμάται σε λίγο καιρό; Συνεχίστε τώρα την «ομολογία πίστεως» και τα πίτσι πίτσι με τους αιρετικούς και τους κυβερνώντες.
***
Φαίη για το ΑΒΕΡΩΦ.