Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Στο μπαρ το "Ναυάγιο" παρέα με έναν άγιο...!

 Πριν από χρόνια μια επιτροπή πιστών Χριστιανών ζητούσε συνάντηση με τον αρχιεπίσκοπο, για ένα μείζονος σημασίας  εκκλησιαστικό θέμα. Χρειάζονταν πλήθος διατυπώσεων για να ορισθεί η συνάντηση. Όταν η επιτροπή μετά πήγε  να συναντήσει στη Θήβα τον τότε Θηβών και Λεβαδείας κ. Ιερώνυμο (Λιάπη) και σημερινό αρχιεπίσκοπο, αυτός κρυβόταν για να τους αποφύγει. 
Αλλά και  οι εν διωγμώ υγειονομικοί από την χούντα του Μητσοτάκη, βρήκαν πόρτες κλειστές και αποστροφή, μήπως για να  μην μολυνθούν οι συνοδικοί και ο κ. Ιερώνυμος καθότι είναι ανεμβολίαστοι και απροσκύνητοι στο σύστημα;

Για τον παιδεραστή, όμως, οι πόρτες της αρχιεπισκοπής είναι ανοικτές! και μάλιστα του χορηγούν και δελτίο διαπίστευσης (βλέπετε συνημμένο έγγραφο) 
 Οι κίναιδοι και σωματέμποροι, τί δουλειά έχουν στο περιβάλλον των πρωθυπουργών, των πολιτικών  κομμάτων και των επισκόπων; 
Ο θυμόσοφος λαός λέγει "πες μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι"

 Στο μπαρ το "Ναυάγιο" παρέα με έναν άγιο...!

Αγκαλιές με τον παιδεραστή.

Και συλειτουργία με τον

 ψευτοΟλβίας.(Στη γιορτή του 12 10 22   Και στις 11. 9.22)

«Φεύγωμεν οὖν τούς τοιούτους πάσῃ δυνάμει»

Οι απαράδεκτες αυτές συναναστροφές με πορνοβοσκούς, τα συλλείτουργα και οι συμπροσευχές με τους σχισματικούς, όπως τον Επιφάνιο ψευδο- Ουκρανίας και Ολβίας,  μᾶς ἐμποδίζουν στό ἑξῆς νά παρευρεθοῦμε στον ίδιο τόπο πού λειτουργεῖτε ἐσεῖς ἤ οἱ ὑπόλοιποι έπίσκοποι, που διέπονται από το ίδιο φρόνημα με εσάς.

                           Σχόλιο Παναγιώτης Αλπίνης


Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος που πόζαρε με τον παιδοβιαστή στην αρχιεπισκοπή Αθηνών

  



Ο ΨευτοΟλβίας συλλειτούργησε στα Καμένα Βούρλα με τον Φθιώτιδος Συμεών!



Ιγνάτιος Βόλου -Γεώργιος Καρπενησίου  συμπροσευχόμενοι με τον 
σχισματικό Επιφάνιο  Ψευτο Ολβίας    σε κουρά στην Ιερά Μονή Αγ. Σπυρίδωνος Προμηρίου Βόλου 

“Το να βγάζει κάποιος φωτογραφίες με Μητροπολίτες, Αρχιεπισκόπους, να πηγαίνει στην Εκκλησία, να προσφέρει, να κουβαλάει τον Επιτάφιο και τις λαμπάδες, δεν τον κάνει ούτε καλό, ούτε άγιο. Κι εγώ μπορεί να βγάλω αύριο φωτογραφία με τον Μπάιντεν, τι σημαίνει αυτό;” είπε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών μιλώντας στο Alpha TV για τον 53χρονο βιαστή που βίαζε και εξέδιδε το 12χρονο κοριτσάκι στα Σεπόλια και παράλληλα παρουσίαζε την εικόνα ενός ενάρετου, θεοσεβούμενο ανθρώπου που έκανε αγαθοεργίες.


“Προσωπικά μου έχει προκαλέσει αηδία όλη αυτή η ιστορία, ένας άνθρωπος που εργαλειοποίησε τη σχέση του με την Εκκλησία και την προσφορά του στην κοινωνία για να χτίσει ένα ψεύτικο προφίλ για να διαπράξει τα εγκλήματα που διέπραξε σε ένα ανήλικο παιδί.

Η φιλανθρωπία του δεν αποτελεί άλλοθι για τίποτα, αντιθέτως, θα πρέπει να δικαστεί 100 φορές πιο αυστηρά. Δυστυχώς έχουμε φτάσει πια στο σημείο να μην μπορούμε να διακρίνουμε το αυθεντικό από το ψεύτικο” ανέφερε ο Μητροπολίτης σύμφωνα με το thetoc.gr, για την ποινή που θεωρεί ότι θα έπρεπε να επιβληθεί στον 53χρονο παιδοβιαστή και μαστροπό από τα Σεπόλια.

Τέλος, για το μήνυμα που στέλνει στην κοινωνία, ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών τόνισε ότι “ο κόσμος πρέπει να αρχίσει να μιλάει ξανά. Αποξενώθηκαν όλοι και δόθηκε η ευκαιρία σε εγκληματίες να δρουν ανενόχλητοι και να εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι δεν μιλούν ούτε οι άνθρωποι μέσα στις οικογένειες.

Πρέπει να μιλούν οι γονείς με τα παιδιά, να μοιράζονται τους προβληματισμούς και να γνωρίζουν τι τα απασχολεί. Μόνο έτσι θα μπορέσει η κοινωνία να βρει ξανά την ανθρωπιά που έχει χάσει”.



Κι εγώ να βγάλω αύριο φωτογραφία με τον

Μπάϊντεν, τι έγινε;

Κι εγώ να βγάλω αύριο φωτογραφία με τον Μπάιντεν, τι έγινε; Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος που πόζαρε με τον παιδοβιαστή - Ιερή Πλεκτάνη (ieriplektani.blogspot.com)

===============================================================

================================

Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΕΠΙ ΚΟΛΟΝΩ…

Έκπληξη δεν προκαλεί το γεγονός ότι ο γνωστός περιφερόμενος ανα τα κανάλια, ιατρός, πολιτικός, πολιτευτής, gosippίστας, δημοσιοσχεσίτης, περιφερειάρχης και πρόεδρος , επειδή οι ιατροί τον ψήφισαν, Γιώργος Πατούλης, συμμετείχε και σε συγκεντρώσεις στο σπίτι του Ηλία επί Κολονώ….